..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 mai 2011

Stările de tranziţie ale Conştiinţei (2)

Mesaj de la Hathori
(23 April 2011; channeler: Tom Kenyon)
(partea a doua)

Hathori
Din perspectiva noastră, umanitatea este în prezent ca un şarpe imens care-şi schimbă pielea, zvârcolindu-se şi răsucindu-se în toate modurile pentru a putea înlătura vechea piele. Unele dintre acestea contorsionări înseamnă frământări, tatonări şi modificări în sectoarele economice. Alte frământări au loc în viaţa politică a statelor, în învăţământ şi cultură etc. Alte instabilităţi şi frământări privesc seismicitatea pe planetă, activităţile vulcanice precum şi schimbările intempestive ale vremii, care nu mai intră în şabloanele vechi, elaborate statistic.
Fenomenele tranzitorii se întâlnesc peste tot şi acestea se manifestă prin dezastre mai mult sau mai puţin naturale, dar şi în conştiinţa oamenilor. Într-adevăr, valurile care zguduie conştiinţele aduc modificări importante sau totale în modul cum omul începe să înţeleagă noile paradigme.

Vrem să discutăm puţin asupra schimbărilor care vizează aspecte ale noii creaţii ocazionate de catastrofele naturale sau provcocate de om, cum ar fi cutremure, erupţiile vulcanice sau manifestări drastice ale vremii.
Dacă forţa distructivă a unuia dintre aceste evenimente severe este suficient de puternică, vechii voştri markeri de percepţie a realităţii pot fi anihilaţi. Spre exemplu, locuinţa ta care era unul dintre repere poate dispărea, locul de muncă poate fi pierdut, afacerea care reprezenta sursa ta de existenţă, poate să fie „ pulverizată” din varii motive (nerentabilitate, pierderea unei surse, lipsa pieţei de desfacere, necinstea colaboratorilor, distrugerea fizică a unor bunuri, ca urmare a unor calamităţi etc). Asemenea situaţii dramatice pot avea un puternic şoc asupra celui lovit.
Ne dorim să fie foarte clar în ceea ce vrem să afirmăm. Şocul şi disperarea în faţa dezastrelor sunt manifestări, până la urmă, de înţeles în lumea mamiferelor, dar situaţiile acestea pot crea o stare de tranşcedere, de transformare care poate fi folosită la salturi în conştiinţă, dacă cel afectat reuşeşte să controleze situaţia. Aceasta deoarece orice portal energetic creat şi deschis dintr-un anume motiv, poate fi folosit ca oportunitate de creştere frecvenţială.
Este demn de reţinut, deci, că orice nod energetic în care apare o situaţie haotică, poate fi o bună ocazie de a accesa dimensiuni cu vibraţii mai înalte (Nota C.M.: O explicaţie ar putea fi că într-un nod haotic, sunt concentrate energii diferite ca vibraţie şi, dacă reuşeşti să menţii controlul, poţi face o selecţie în acest amestec energetic efervescent)
Asemenea oportunităţi sunt mult mai frecvente în situaţii limită, când trebuie acţionat pentru supravieţuire. Explicaţia ar fi că în acea scurtă perioadă de vacarm energetic, markerii perceptuali se „volatilizează” creându-se un vid de orientare în care nu mai există repere. În această situaţie, fiinţa forţează saltul de conştiinţă de care, instinctiv, se agaţă ca de un colac de salvare.

Să presupunem că sunteţi într-o situaţie de tranziţie a conştiinţei, apărută ca urmare a creării acelui vid de orientare dintr-un nod haotic. Cam care ar fi paşii pe care ar trebui să-i faceţi?
1. Faceţi efortul de a opri escaladarea stării de panică.
2. Acceptaţi că vă puteţi confrunta cu situaţii miraculoase, cărora nu trebuie să le găsiţi neapărat o explicaţie logică.
3. Stârniţi-vă curiozitatea de a afla ce ar mai putea să apară. Această stare de interes, de curiozitate, va face ca intelectul să se deblocheze şi să încerce să-şi calmeze fiinţa. Vă veţi afla în situaţia unui copil inocent, plin de curiozitatea de a afla ceva nou. Prin aceasta , nivelul vibratoriu al fiinţei va creşte, căci aşa se întâmplă când nu ştii la ce să te aştepţi dar eşti foarte curios să afli (Nota C.M.: Este acea stare în care intră un cercetător care urmăreşte să găsească un fir care să-l conducă la soluţionarea problemei care-l frământă).
Curiozitatea şi convingerea că ceea ce urmează să apară va fi ceva miraculos, eliberează şi amplifică puterea de creaţie şi lanţul de coincidenţe şi sincronicităţi care vor accelera procesul escaladării conştiinţei. Odată creată o asemenea stare de conştiinţă, veţi fi transferaţi rapid din punctul de vid, descumpănire, dezorientare, din acel punct mort al non-acţiunii, într-o stare creativă, indiferent de realităţile care vă înconjoară. Şi mai este ceva: când atingeţi acest nivel de vibraţie, nu vă lăsaţi traşi înapoi de cei care încă nu pot vibra la frecvenţa pe care aţi atins-o voi. Efortul vostru ar fi inutil, căci, practic, nu aţi face decât să vă încetiniţi ascensiunea, fără a putea ca pe ei să-i ajutaţi în mod real.

Moartea fizică
Una dintre cele mai mari dificultăţi pentru fiinţele întrupate este starea de tranziţie de la viaţă la moartea corpului fizic. Acest lucru se datorează faptului că toţi markerii de percepţie (simţurile), dispar, în momentul în care corpul îşi opreşte activitatea. Cu cât fiinţa umană este mai convinsă că dincolo de moartea corpului fizic nu mai este nimic, cu atât momentul treceriii va fi mai dificil. Oamenii aceştia s-au identificat permanent şi exclusiv cu corpul lor material.
În realitate, metaforic vorbind, fiinţa umană totală este ca un copac cu rădăcini, tulpină, coronament format din crengi, frunze, flori şi, poate, fructe. Corpul fizic dintr-o viaţă este doar o frunză.
Din perspectiva şi experienţa noastră, universul este infinit, şi când spunem aceasta, nu ne referim doar la spaţiul exterior ci la realităţile interdimensionale ale universului în care există fiinţele.

Fiecare dintre voi credeţi în ceva. În general, lumea voastră este împărţită în diverse credinţe: unii cred într-o anume religie, alţii sunt discipoli ai unui guru, la care apelează pentru a merge pe o anumită cale a iluminării. Îi sfătuim pe cei care sunt în pragul trecerii, (părăsirii acestei vieţi) să apeleze la acea entitate în care au crezut întraga lor viaţă, şi să o roage să-i asiste pentru a le face trecerea mai uşoară. Rugămintea trebuie făcută mental, pronunţând în gând numele acelei entităţi. La asemenea chemări, totdeauna un aspect al entităţii apelate se va prezenta lângă cel care a făcut invocaţia.

Unii cunosc diferite mantre de care s-au folosit în efectuarea meditaţiilor. Aceste mantre sunt cuvinte care reprezintă o anumită putere cosmică, o anumită entitate.(Nota C.M.: În ştiinţa Yoga se învaţă despre cele 10 Mari Puteri Cosmice feminine - Kali, Tara, Tripura Sundari, Bhuvaneshwari, Tripura Bhairavi, Chinnamasta, Dhumavati, Bagalamukhi, Matangi, Kamalatmika, fiecare având mantra sa)
Pronunţând mental mantra zeităţii invocate, cel în cauza se va bucura de asistenţa acelei entităţi, la trecerea dincolo de văl.

Şi momentul de inflexiune de la viaţa corpului fizic la moartea acestuia, se caracterizează prin apariţia unui punct de vid, de gol, în care domneşte liniştea, împăcarea şi întunericul (Nota C.M.: Se referă la scurta perioadă în care cel care „pleacă” îşi găseşte o linişte subită, chiar dacă până atunci fusese dominat de stări de disperare. Este o stare de împăcare, poate resemnare, dar sigur, plină de demnitate, de plutire peste tragismul momentului afişat de cei prezenţi. Am avut ocazia să asist la asemenea momente şi mi s-a părut că ultimele clipe de viaţă au ceva majestuos, ceva care impune respect).
Este o predare a ştafetei de la cel obosit şi vlăguit către viitoarea fiinţă încă inexistentă. Este ca şi ghinda în care se regăsesc şi se conservă toate caracteristiciele falnicului stejar de odinioară care acum, iată, se vede doborât la pământ. Stejarul îşi va perpetua existenţa prin miracolul vieţii care aşteaptă să reapară din acest fruct atât de puţin voluminoas.

Un portal se deschide în faţa lor, ca un tunel, şi se pot muta în acest tunel de lumina, dorinu-şi să traverseze până dincolo de el sau să renunţe la călătorie, revenind la ceea ce cunoşteau, adică la un tărâm unde vibraţiile le conferă siguranţa că se află pe un teren cunoscut. Dorinţa de a urca tot mai sus către o lumină şi mai clară, şi mai plină de bucurie, îi poate propulsa în dimensiuni superioare şi pline de rafinament.

O altă opţiune, poate fi să se rămână în punctul de gol, cu domiciliul în ne-materie ca spirit neîncarnat. O asemenea stare vă va oferi posibilitatea de a fi oriunde doriţi doar exprimându-vă intenţia. Această opţiune este mai dificil de preferat deoarece fiinţa umană nu concepe să rămână permanent nematerializată. Nematerialitatea conferă o imensă mobilitate dar exclude fiinţa de la actul experimentării.
În concluzie, în situaţia apariţiei nodurilor haotice, mulţi dintre voi vă veţi afla în stare de tranziţie a conştiinţei (Nota C.M.: Un nod haotic apare în momentul naşterii, altul în cel al morţii corpului fizic, dar şi între două cicluri evolutive de altă natură).

Indiferent pe ce nivel tranzitoriu vă veţi afla, experienţă personală sau colectivă, trebuie să vă amintiţi că toate aceste stări reprezintă părţi ale actului vostru de creaţie, pe care-l alegeţi la un moment dat.

Noi suntem Hathorii
                                                              S F Â R Ş I T
SURSA: www.tomkenyon.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu