..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 mai 2011

Mesaj de la ADAMA


(23 May 2011)

Sunt ADAMA.         

ADAMA
Mai întâi, doresc să transmit condoleanţele şi îmbărbătarea noastră celor din Joplin- Missouri care au avut de suferit din cauza ravagiilor pe care le-a făcut una din cele mai puternice tornade, din istoria Americii.
Cunoaşteţi desigur tragicul sfârşit al celor peste 100 de oameni loviţi de urgie. Le trimit tuturor energiile mele pline de iubire şi de vindecare, care să-i ajute să treacă mai uşor peste aceste bulversante evenimente din viaţa lor şi a celor dragi. A fost evident că forţa distructivă a acestei extraordinar de mare şi puternică tornadă, a depăşit cu mult modelele meteorologice cunoscute de americani. Manifestarea unor cutremure extrem de severe, uragane, tornade şi tot felul de alte intemperii demonstrează că vremea schimbării este foarte aproape.  
 Este preţul pe care-l plăteşte sistemul planetar pentru a se purifica profund şi urgent de toate energiile negative care încă nu au dispărut complet din acest sistem.
Comandamentul Ashtar, şi toate celelalte civilizaţii binevoitoare din univers, au acţionat şi acţionează pentru diminuarea forţei acestor manifestări şi limitarea cât mai mult posibil a pierderilor materiale şi umane.
Conform calendarului mayas, suntem aproape de intrarea în ultima fază a ciclurilor de energie care vizează ridicarea conştiinţei până la nivelul necesar ascensionării planetei si fiinţelor umane (care o doresc) în dimensiuni superioare. 
Pas cu pas, se parcurg ultimele etape ale acestui extrem de important proces. În toate domeniile: social, politic, filozofic, economic, guvernamental şi spiritual au avut, şi încă se mai desfăşoară, mari prefaceri care pregătesc sistemul planetar pentru saltul iminent care este aproape. Toate sistemele care până acum au funcţionat în vechea energie, se reformează pentru a se adapta şi transforma la nivelul cerinţelor noilor frecvenţe. Ceea ce nu se va putea corecta la timp, va dispărea sau se va muta în dimensiuni care să-i asigure compatibilitatea. Trecerea la dimensiunea a 5-a va alinia planeta şi fiinţele care au progresat suficient la adevărurile universale şi vibraţiile mai înalte.
Federaţia Galactică a Luminii a depus recent un efort suplimentar pentru a se realiza primul contact ’’la vedere’’ între civilizaţiile universului şi umanitatea Pământului.

Stim că majoritatea dintre voi, din cauza lungilor aşteptări, cere : ‘’ Am aşteptat destul ! Spune-le să coboare o dată ! ‘’
Vrem să subliniem că cei care vă vor vizita nu sunt nişte dumnezei ci fiinţe inteligente aparţinând unor civilizaţii avansate care trăiesc în univers. Misiunea lor cea mai importantă este să vă ajute să vă acceleraţi, printr-un salt, dacă se poate, atingerea unui nivel mai înalt de conştiinţă la o un număr cât mai mare de fiinţe umane. Este de presupus că o asemenea vizită va produce acea trezire care în prezent se constată la un număr insuficient de oameni.Veţi înţelege repede că voi faceţi parte din marea familie galactică şi universală de care v-aţi izolat din ce în ce mai mult din motive pe care nu le discutăm acum.
Ierarhia Spirituală a decis această modalitate de trezire deoarece este cea mai eficientă şi mai rapidă. Primul contact este programat să nu se facă mai târziu de data prevăzută în calendarul Maya. (Nota C.M. : 21 dec 2012).

Pentru abişnuirea pământenilor cu existenţa navelor spaţiale extraterestre, se va mări frecveţa apariţiilor acestora pe cerul planetei, astfel încât să nu mai surprindă pe nimeni şi să nu mai poată fi negate de oficialităţi şi de cei care au interes să ascundă această realitate. 

În ultima perioadă am luat legătura cu multe fiinţe din Lumină din Galaxia noastră pe care le-am rugat să participe cât mai des posibil la întruniri ale oamenilor interesaţi de aceste aspecte ale prezentului şi să organizeze, de asemenea, dacă este posibil, vizite ale unor umani pe navele lor spaţiale, chiar dacă aceste vizite vor fi făcute doar cu corpul astral.
Invitaţia a fost făcută şi Comandamentului Ashtar. Ni s-a spus este timpul ca seminţele stelare şi Lucratorii în Lumină de pe planetă să-şi intensifice programul de trezire şi educare a fiinţelor umane care au nevoie de acest imbold. Dealtfel, acesta este şi motivul pentru care multe seminţe stelare au venit să se încarneze pe Pământ, în această perioadă.

Am fost rugat de către fiinţele ET din Lumină să trimit cât mai multe mesaje legate de diverse subiecte privind civilizaţiile din univers, prioritar despre proiectata vizită a reprezentanţilor acestora pe planetă, în aşa fel încât să se creeze un curent puternic al energiilor celor care dresc şi aşteaptă acest eveniment epocal.
Cei interesati de Primul Contact ET sunt rugaţi să acceseze adresa  http://www.FirstContactNow.org, si să se adauge semnatarilor acestei petiţii.
Împreună, putem schimba lumea prin trezirea şi educarea ei!

Alăturaţi-vă acestei acţiuni, menită să realizeze primul contact palpabil între reprezentanţi ai civilizaţiilor ET şi pământeni.
Iubire şi lumină,
ADAMA, în calitate de reprezentant al Federaţiei Galactice a Luminii.

Notă : Până acum s-au strâns peste 1100 de semnături.
 (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu