..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 martie 2011

MESAJ DE LA TĂRÂMUL LUMINII

(2010, prin Kateotter)

Mult iubiţilor,

Harul lui Dumnezeu şi binecuvântarea Sa sunt prezente în orice moment, chiar şi în cele mai dificile circumstanţe. Lumina şi iubirea lui Dumnezeu coboară şi oferă sprijin multora dintre voi care vă confruntaţi cu probleme dintre cele mai dificile, dacă gândul vostru se îndreaptă cu umilinţă şi recunoştinţă către Divinitate.

Cunoaşteţi că pe planeta voastră au loc în această perioadă mari şi semnificative schimbări, resimţite în toate domeniile vieţii de pe Pământ, dar mai cu seamă în zona relaţiilor de serviciu şi familiale.

Toate relaţiile sunt sacre, dar relaţiile de familie sunt deosebite deoarece acestea sunt alese la nivel de suflet, prin programul pe care vi l-aţi făcut înainte de încarnare. Deşi programat, acest tip de relaţii are impactul cel mai mare asupra fiinţelor umane. Relaţiile sunt alese pentru vindecare, pentru calificarea fiecăruia dintre voi la nivelul măestriei.

Preaiubitilor, în momentul de faţă toate relatiile sunt aduse la noi nivele de claritate, puritate, iubire şi adevăr. Au loc purificările necesare pentru ca între fiinţele umane să nu mai existe minciună, înşelătorie, egoism şi ură.
Este mult de lucru în acest domeniu al vieţii umanităţii. Pentru a putea face curăţenia necesară, mai întâi trebuie scoasă la suprafaţă toată necinstea, trebuie luminate toate ungherele întunecoase în care s-au depozitat ani în şir, uneori, vieţi, produsele vechilor energii care au provocat inechităţi sociale, de rasă, de religie, de sex, de poziţionare socială, bazată pe diferite criterii.

Există un tip de relaţii de afinitate între unele suflete care deşi nu au o filiaţie genetică, se simt legate între ele şi par a se cunoaşte din totdeauna. Aceste suflete pot fi aspecte aparţinând unui suflet mai mare cu ample rădăcini în trecut sau suflete care au aparţinut unor încarnări în care acele fiinţe au fost rude de sânge sau au făcut parte din aceeaşi familie.
Sentimentul de confort sau empatie pe care-l poate avea cineva în apropierea unei persoane, fără a găsi o explicaţie plauzibilă, poate avea totuşi cauze într-un trecut comun.
Fiecare suflet cu care te întâlneşti are ceva să te înveţe, chiar dacă relaţionarea nu a fost neapărat cordială. Din acest motiv, trebuie să consideraţi că orice relaţie în care sunteţi implicaţi, este un dar pe care este bine să-l binecuvântaţi.

Nu există nici o indicaţie specială, nici un model de relaţie care trebuie înfăptuit. Fiecare interacţiune umană are particularităţile ei care nu pot fi puse într-un tipar prestabilit. Important este ca în orice relaţie să se pornească de la respectul reciproc şi acceptarea posibilităţii că fiecare entitate este unică în felul său. Libertatea de gândire a fiecărei fiinţe umane este un dat cu care fiecare fiinţă umană se naşte, şi aceasta trebuie respectată.

Preaiubiţilor, în această perioadă, nivelurile intensităţii luminoase trimise spre Pământului au atins un nou record. Puterea luminii pe care o primeşte planeta va face ca vălul iluziei că sunteţi entităţi separate să se destrame din ce în ce mai mult, în final devenindu-vă clar că toţi faceţi parte din UNU. Toate modificările pe care le obsevaţi (sau nu) au menirea de a creşte frecvenţa de vibraţie a fiecărei fiinţe şi a entităţii numită Pământ. Noile energii cu care fiinţa voastră se încarcă, produc scimbari profunde ale corpului vostru total, ale conştiinţei voastre şi a le sentimentelor voastre. Ca o consecinţă, multe dintre vechile relaţii nu vor mai rezista, indiferent despre ce tip de relaţie este vorba. De exemplu, multe cupluri vor constata că nu mai găsesc potrivită convieţuirea sau că au păreri din ce în ce mai diferite faţă de diversele probleme care apar în viaţa cotidiană.
Noile relaţii care se instaurează între indivizi au alte criterii, alte valenţe. Vor fi din ce în ce mai puţine căsătorii care să se bazeze pe interese materiale sau de grup. Liantul care va cimenta căsătoriile în viitor va fi exclusiv sentimentul de iubire.
Credinţa voastră în instaurarea domniei IUBIRII pe planetă, vă accelerează creşterea spirituală şi vă ajută să primiţi mai multă lumină divină.
Kateotter
Aducem mulţumirile noastre Lucrătorilor în Lumină, pentru strădania lor de a-şi creşte gradul de elevare spirituală, ajutorarea celor care care doresc să ascensioneze şi sprijinirea planetei să se apropie cât mai repede posibil de trecerea la o nouă dimensiune.

Cu toate dragostea şi binecuvântările noastre, Amin.


Sursa: http://www.worldblessings.net
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu