..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 24 ianuarie 2011

COMUNICAREA LUI ASHTAR din 28 dec.2010 (2)


(continuare)

Channeler: Susan Leland                 

Dacă nu aţi ştiut până acum, este bine să cunoaşteţi că întotdeauna legile universului au fost aplicate şi Planetei Pământ care, de bună voie a ales să le respecte. Conform unor contracte, reprezentanţii întunecaţi au putut, până destul de curând, să desfăşoare pe Pământ acţiuni şi şcenarii distructive (boli, dezastre “naturale“, oprimare, minciună etc), agresiuni civilizaţionale care au fost suportate de majoritatea popoarelor lumii, şi au blocat evoluţia. Aceste contracte şi-au depăşit termenul de valabilitate. V-aţi recăpătat totala libertate.

Mulţumită Federaţiei Galactice, care, la rândul ei,este recunoscătoare şi vouă, preaiubitilor, în primul rând Lucrătorilor în Lumină, situaţia s-a schimbat radical, aceasta fiind ştirea îmbucurătoare cu care se încheie anul 2010.

Toate aceste schimbări vor fi întărite de energiile pozitive care se vor degaja sau vor fi primite în perioada sărbătorilor de iarnă (nota C.M: vă reamintesc că această comunicare a avut loc pe 28 dec.2010).
Vă puteţi folosi de aceste energii, care au inceput să curgă cu deosebire după data de 10 dec. Mulţi vor înţelege cât de importante sunt aceste sărbători de sfârşit de an, care aduc mai multă lumină în sufletele oamenilor

Gestul de a da şi altuia din abundenţa sau din puţinul vostru celor mai săraci şi mai nevoiaşi decât voi, compasiunea şi iertarea faptelor celor care v-au greşit, vor grăbi vindecarea voastră şi a planetei. Chiar dacă aţi ajutat o singură persoană, aţi contribuit la creşterea energiei iubirii. Poate că în cerşetorul care ţi-a bătut la uşă era un suflet de maestru venit în această viaţă pentru a contribui la evoluţia ta spirituală. Ne plecăm în faţa voastră pentru toate faptele voastre pline de iubire şi compasiune. Manifestările pline de omenie, participarea voastră la speranţa şi bucuria generalizată, în această perioadă de sărbători, ne-a entuziasmat şi ne-a adus certitudinea că sunteţi înscrişi fără echivoc pe calea înălţării voastre şi a planetei Pământ.
Ne aflăm acum mult mai aproape de voi nu pentru că am coborât noi ci pentru că v-aţi înălţat voi. Avem multe să vă împărtăşim, dar acum vă invităm ca împreună să ne luăm ramas bun de la 2-0-1-0 şi să spunem bunvenit acestui nou an sacru, 2-0-1-1.

Vă încurajăm continuaţi şi pe viitor să practicaţi meditaţia care vă ajută să îmbunătăţiţi energetica voastră şi a planetei. Aveţi în vedere ca în continuare să amplificaţi energiile iubirii, compasiunii, iertării şi recunoştiinţei. Universul este plin cu acest tip de energii, care au frecvenţele cele mai înalte. Încărcaţi-vă cu cât mai multă energie de acest tip, spre binele fiecăruia dintre voi, al celor dragi vouă, al umanităţii şi planetei. După ce vă încărcaţi fiinţa cu aceste energii, eliberaţi-le înafara voastră ca semn al iubirii pentru ceea ce vă înconjoară. Permiţând curgerea energiilor benefice prin fiinţa voastră, veţi fi întegraţi în fluxul energetic general, ceea ce vă va asigura aprtanenţa la oceanul nelimitat al energiilor cosmice.   

Ce vreţi aducă, în primul rând, în viaţa voastră, anul 2011? Întocmiţi o listă a dorinţelor voastre pe care le vreţi materializate în anul care începe. Doriţi un drum presărat cu denivelări sau unul lin şi fără obstacole? 
Puteţi scrie nişte bileţele pe care să le agăţaţi în diverse locuri din locuinţă sau gospodărie. Puteţi scrie dorinţe legate de iubire, de îndestulare, de sănătate, realizări profesionale etc.Puneţi-le prin toată casa.
Poate aţi dori ca vecinii voştri să fie încântaţi când vă întâlnesc. Scrieţi şi despre asta: "Vreau să radiez iubire şi prietenie în jurul meu! " Vă puteţi expima în scris dorinţe legate de atitudinea pe care o vreţi de la politicieni, de la guvernanţi etc. Iertaţi-i pe toţi cei care v-au greşit, mai ales dacă sunt suferinzi şi pregătiţi pentru "plecare". Trimiteţi un gând bun şi celor care nu mai sunt în plan fizic. Ajută!
Acum este perioada propice ca unii, care nu prea au fost de aur (deşi au avut aur), să spună adio Epocii de Aur, recunoscând, în acelaşi timp, pe cei care au fost cu adevărat de calitate. Toţi puteţi face acest lucru apreciind locul celor pe care-i cunoaşteţi, fie ei bancheri, doctori şi tot felul de alte categorii, de a fi îndreptăţiţi sau nu pentru promovarea în Epoca de Aur. Însă aprecierea voastră trebuie făcută cu onestitate şi fără dispreţ sau ură împotriva celor nemerituoşi.

Acum, hadeţi sa vorbim despre ceea ce vom avea în 2-0-1-1. 
Ei bine, ce ziceţi de dolari? Nu este nimeni în acest grup care nu este pregătit să-i accepte, iar Banca lui St. Germain este acolo, gata să-i livreze. Fiecare are un cont la Banca lui St Germain, iar dolarii vor curge cât de curând căci liniile sunt foarte aproape de a fi conectate la beneficiari. Şi nu mai pot apărea surprize în acest flux care stă să înceapă.
Să vorbim puţin despre hrană. Vai de mine! Diferite ţări au scos reguli şi reglementări în legătură cu hrana. Dar adevărul este că acei oameni Monsanto (?) şi alţii fac în continuare tot ce pot pentru a contamina alimentele în lume. Şi, ştiţi de ce? Din lăcomie (La fel cum se întâmplă cu deversarea de petrol din Golf). Pământul poate oferi acele condiţii pentru a se obţine produse alimentare nepoluate, numai că nu toţi au acest interes.
Ei sunt interesaţi nu de sănătatea oamenilor ci de buzunarul propriu, chit că acesta se umple cu preţul distrugerii sănătăţii lumii..

Se cunoaşte că pe Pământ clima este în schimbare, în fiecare moment se schimbă, şi multe lucruri se produc din această cauză.Consecinţele sunt neplăcute, în plan material, şi afectează tot ce este viu pe planetă. 
Un înţelept a spus: "Este o curăţare, o purificare necesară, care se obţine prin manifestări drastice, aparent distructive pentru umanitate".                               

Pe Mama Gaia au avut şi vor mai avea loc puternice zgâlţâiri. Puţine dintre acestea sunt cu adevărat aducătoare de moarte, în plan fizic. Într-un fel, aceste evenimiente nu pot fi evitate, altfel planeta s-ar opri din evoluţie, cu consecinţe nefaste, pe termen lung, pentru întregul sistem planetar.În marea lor majoritatea, aceste schimbări ale planetei sunt suportabile.
Nu vă faceţi griji prea mari căci nimeni nu va fi aruncat de pe Pământ iar schimbarea polilor nu va aduce dezastre la scară planetară. Împortant este să înlăturaţi frica şi convingerea în inevitabilitatea anihilării.Vor continua acţiunile de purificare şi de compensare a energiilor vechi şi creaţiilor care au la bază aceste energii.
Faceţi tot ceea ce este necesar pentru a vă creşte vibraţia! Vă pot ajuta ghizii vostri spirituali, Raza violet a lui St. Germaine care este prezentă aici chiar acum. El a avut o grămadă de experienţe exersând în această perioadă trecerea prin ziduri. Şi asta trebuie să înţelegeţi când afirm că noi suntem lângă voi chiar acum. Suntem prezenţi la  aceste reuniuni  în diverse locuri ale planetei, acolo unde fiinţele umane invocă prezenţa noastră, deşi "pălăriile întunecate" încearcă tot ceea ce pot pentru a zădărnici aceste întâlniri în care vă încarcaţi cu lumină şi vă ridicţi frecvenţa de vibraţie. (Înţelegeţi că din dorinţa  de a da o notă veselă si destinsă acestei întâlniri, fac şi unele  "ieşiri în decor", evitând starea de crispare sau sobrietatea). Întâlnirile noastre trebuie să fie o adevărată încântare, o revedere între prieteni dragi.

Trebuie să vă înlăturaţi fricile, închistarea, lipsa de încredere.
Când sunteţi singuri, dacă asemenea stări depresie, de descurajare, vă încearcă, faceţi o meditaţie, puneţi o melodie care să vă destindă sau să vă încarce “bateriile“ cu energie de înaltă frecvenţă şi amintiţi-vă că nu întâmplător aţi ajuns până aici, în anul sacru 2011, anul unor prefaceri şi mai importante decât până acum. Chiar dacă nu o şiţi la modul conştient, fiecare dintre voi are meritele sale care l-au calificat pentru această ultimă etapă, înainte de a păşi în dimensiunea a 4-a.
Celor care nu se simt înstare să facă toate acestea singuri, din cauza lipsei de curaj sau a neîncrederii, trimiteţi-le voi gânduri de iubire şi încurajare, “vizualizând “ în jurul lor lumina care le pătrunde fiinţa şi le modifică starea de depresie. Dacă aveţi cunoşinţe nevoiaşe, trimiteţi-le, prin imaginaţia voastră, pungi pline cu bani pe care ei le primesc cu multă placere.
Ştiu, unii dintre voi veţi putea spune că asta este o joacă, o chestie neserioasă. Vă garantez: nu este! Totul depinde de credinţa cu care expeditorul trimite  "coletul".
Pentru îndeplinirea dorinţelor voastre, vă puteţi adresa lui Lady Nesara.
Este adevărat că în trecut asemenea viziuni şi invocaţii aveau puţine şanse de reuşită, deoarece pe planetă era prea multă energie negativă, prea mult întuneric. Totul era adânc scufundat în partea de jos a dimensiunii dualităţii. Lucrurile s-au schimbat mult, şi în prezent, marea încărcătură de lumină pe care a primit-o planeta, a făcut ca întregul sistem planetar să-şi crească vibraţia.
Nu vă mai temeţi de abundenţă, considerând că este o imposibilitate, o utopie, sau că nu o meritaţi. Universul musteşte de energiile abundenţei. Totul este să cunoaşteţi cum să vă aduceţi părţi din această infinită abundenţă în viaţa voastră.

Vreţi o casă mai mare? O puteţi avea.
Doriţi fonduri pentru a călători ? Cereţi-le, sau mai corect, gândiţivă la ele ca şi cum deja le-aţi fi primit. Apoi, plini de recunoştinţă, multumiţi Divinităţii pentru că v-a îndeplinit dorinţa.

Apropo de străinătate: nu va mai trece mult până când orice om va putea să călătorească ori unde doreşte, fără ca să i se mai ceară acte şi fără să mai întâlnească frontiere păzite. Poliţia de frontieră şi vameşii nu vor mai exista. Să le mulţumim pentru că o lungă perioadă de timp au asigurat graniţele ţărilor, chiar dacă, în unele cazuri, a făcut din aceasta şi o afacere personală.

Dorinţele oneste ale fiecăruia dintre voi vor putea fi îndeplinite. Timpul care a mai rămas este foarte scurt.
Acceleraţi-vă evoluţia! Nu este necesar să aşteptaţi ca să se încheie perioada de tranziţie la dimensiunea superioară, pentru ca unele dintre visele voastre să fie îndeplinite.  Exersaţi prin meditaţii, contemplaţii, vizualizări materializarea doleanţelor voastre.
Ori de câte ori doriţi, cereţi sprijunul şi asistenţa celor din planurile superioare, căci ei sunt gata să vă ajute.
Voi sunteţi binecuvântaţi şi aşteptaţi în Epoca de Aur. 

Totul depinde numai de voi.

Zorii acestei epoci vor apărea încă de la sfârşitul lui 2011.

Şi aşa este ! Salutări !
Ashtar, comandant.              

(C.M.)                                         
                                                       S F Â R Ş I T.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu